2012 m. sausio 2 d., pirmadienis

Kalėdinio konkurso finišas. Skelbiamas laimėtojas

Laikas greitai bėga, žaibo greičiu praskriejo ir gruodžio 31-oji, diena, iki kurios dar galėjote siųsti atsakymus į mūsų pateiktus klausimus. Iš viso sulaukėme 7 dalyvių, sakyčiau gan nemažai mūsų dar tik metų sukaktį švęsiančiam blog'ui. 

Prieš skelbiant konkursą galvojome, kad lengvai atrinksim geriausius, bet kai Jūs, mielieji, pradėjote siųsti savo atsakymus, pasidarė sunku išsirinkti. Taigi, nusprendėme laimėtoją rinkti burtų keliu iš visų 7 dalyvių. Pasinaudojome randomiser programėle ir štai ką ji mums parodė:
Taigi, su džiaugsmu skelbiame Kalėdinio konkurso nugalėtoja tapus Vaidą! „Dievų miškas“ jau pasiruošęs keliauti pas tave į namus, parašyk mums į elektroninį paštą s.skaitantiems@gmail.com savo adresą, kuriuo turėtume išsiųsti knygą. 

O tie, kam šį kartą nepasisekė, nenukabinkit nosies. Mes prižadam, kad šis konkursas ne vienintelis, ateityje dar jų tikrai bus! :)

O dabar pateiksiu keletą Jūsų atsakymų į mūsų klausimus :)

Su kuriuo knygų personažu (1) norėtum praleisti Naujųjų metų naktį?

Aišku, kad su Hariu Poteriu! Nes jis PATS mylimiausias mano knygų veikėjas nuo vaikystės. Ir būtų LABAI faina su juo praleist Naujųjų metų naktį, paskraidyt ant kokios Aureolės, pasimokyt burti, išgėrus multisulčių eliksyro iškrėst kam nors pokštą ir t.t. :D
 
Su Ludvigu Bodmeriu iš E.M.Remarque „Juodojo obelisko“. Pirmiausia tai dėl to, kad šis herojus gyveno tarpukariu, tad būtų įdomu sužinoti apie šį laikmetį ir jį jame iš paties Ludvigo, o ne, nors ir kaip gerai, perpasakojant Remarkui. Be to, manau, tai būtų labai netradicinė Naujųjų metų naktis ;}
 
Kokią jaukiausią akimirką esi perskaitęs knygoje?
 
Gal ir banaliai (o gal ir ne), bet man pati jaukiausia akimirka yra arbatėlės popietė iš knygos "Alisa. Stebuklų šalyje". Skaičiau šį kūrinį gal prieš milijoną metų, bet iki dabar atsimenu komišką ir jaukią sceną, kai Alisa geria arbatą su miegapele, katinuku (su ta milžiniška šypsena :D) ir skrybėlium... net sentimentai sukilo. Tikrai pati jaukiausia akimirka. Net pati norėčiau su tokiais žavuoliais išgerti kokio Dilmah!
 
Ne kiek akimirka, o kiek dalis knygos A.Baricco "Jūra vandenynas". Perskaičiusi šitą knygą pamilau jūrą iš naujo.
 
Jeigu Tau būtų suteikta galimybė pagyventi kurios nors knygos personažo gyvenimą, kas tai būtų ir kodėl?
 
Žinoma tai būtu Farhadas. Kas nenorėtų iš paprasto žmogaus, per
dieną, tapti Legenda? Kas nenorėtų būti įtrauktas į tokią įvykiu
seką? Tobulinti visus savo įgūdžius ir įgauti naujų? Ir žinoma
pajodinėti ant tigro būtu visai neblogai ( ;D ).
 
galbūt Pepės Ilgakojinės, nes ji- tobulai linskma ir nutrūktgalviška asmenybė, reikėtų ir man dažniau tokia pabūti! Be to, ją supanti aplinka ir aplinkiniai taip pat nuostabūs, susipažinti su jais realybėje būtų kur kas įdomiau.
 
Jeigu dovanotum draugui iš šio sąrašo išsirinktą knygą, kokį sveikinimą, artėjančių švenčių proga, užrašytum pirmajame knygos lape? 
 
"Gerai jautiesi savo kailyje, kai yra žmogus, kuris tą kailį glosto ir atiduoda jam dalelę savo šilumos"
/Francoise Sagan/
Linkiu atrasti ir neprarasti žmogaus, kuris verčia tave jaustis gerai savo kailyje.
 
Kadangi iš jūsų pateikto sąrašo esu skaičiusi tik Prozako kartą, draugui dovanočiau būtent šią knygą, o mano palinkėjimas būtų toks " Dovanoju tau šią knygą ir tikiuosi ji padės suprasti, kokį nuostabų gyvenimą gyveni ir kaip ištikro gali būti blogai. Linkiu tau kitais metais ir visados būti linksmu, laimingu, raudonžandžiu vaiku kaip ikišiolei.  P.S. gražių švenčių, skanių mandarinų. P.P.S. Myliu tave."
 
Rita, Sandra, Paulina ir Ineta

0 komentarai:

Rašyti komentarą